WEBOLDAL REFERENCIÁK

Szolgáltatás

www.ugoapartments.hu

A szlovák, osztrák és magyar határ sarkában helyezkednek el. A feladatunk a hátáron túli és itthoni házaspárok, kimozdulni vágyó barátok érdeklődésének felkeltése, legény- és leánybúcsúk toborzása.

www.millionstarter.com/

Olyan landing oldalt és weboldal felépítést kellett javasolnunk nekik, mellyel a befektetői és start up irént érdeklődőket nagyobb %-os arányban konvertálhatnak.

www.callcomm.hu/

Egy cégcsoport, melynek vezetősége konkrét elvárásokkal jött hozzánk. Számukra egy stabil és a céget tükröző weboldalt alakítottunk ki.

www.cedek.hu/

Egy szeretetszolgálat, ahol az ember van a középpontban és a segítségnyújtás Budapest bevárosában emberek ezreit mozgatják meg és segítenek számukra különböző csatornákon. Feladatunk az online kommunikáció, az emberek toborzása és a piaci stabilitásuk fenntartása.

www.complexpress.hu

Az Év Webshopja verseny tulajdonosa és egy piacvezető logisztikai cég, aki az automatizált webshopok kialakításán dolgozik. A vevőszerző és brandépítő kampányait mi készítettük.

www.deneskonyveloiroda.hu

Kis költségvetésű ügyfél, de 2 hét alatt 27 db adóbevallást adtunk el és 3 szerződéses partnert szereztünk.

www.eiffelszalon.hu/

Méretre szabott öltönyök üzletembereknek és az összeházasodni vágyók számára. Feladatunk az oldal építése, miniCRM-el való integrációja és a vásárlók számának növelése.

www.eless-szin.hu/

Színházi társulatként egy olyan oldalt kellett létrehozunk, mely a darabjaikat és az előadások hangulatait tükrözi vissza.

www.escortlivegirls.com/

A felnőtt tartalmakat hirdető cég, mely a Magyarországról indult Livejasmin.com utódjaként lép piacra. Teljes nemzetközi stratégia kidolgozásában kérték a segítségünk, mely indulásként 12 ország piacra lépését jelentette.

www.fireology.hu

A tréner, Győrfi Péter a magyar piac legnagyobb cégeinek belső tanácsadója, mint pl. a Baumit. Tudását nyilvánosságra hozva olyan képzéseket szervezünk, mint tűzönjárás vagy az emberi viselkedés megértése. Együttműködésünk során kampányainkkal támogattuk a TV-s, rádiós és online magazinos megjelenéseit.

www.koronahotel.hu

Eger vezető Wellness- és Borszállodájában hosszú távú partnerkapcsolatban állunk. Feladatunk az aktuális kampányok tudatos felépítése és hirdetések által feltölteni vendégekkel a szállodát.

www.lcfclubs.hu

Egy nyelviskola, ahol céges képzést tartottunk több mint 30+ franchise partnerüknek arról, hogy miként tudnak sikeresebbek lenni az online térben.

Retcon Könyvelőiroda

www.retcon.hu

Egy könyvelőiroda, aki több száz ügyféllel rendelkezik, közben a taxis elitnek külön tréningeket szervező cég. Ezek hátterét, a weboldalt és az e-mail rendszert mi készítettük.

www.bestwaysegway.hu

Elsődleges feladatunk a Magyarországra látogató külföldi túristák vásárlásra ösztönzésre. Mi készítettük az egész oldalt, két nyelven és PPC kampányokat futtatunk számukra.

www.newdimensionsolutions.hu

Egy tanácsadó cég, aki a cégek ügyvezetési tanácsadásáért felel. A feladatunk egy marketing pszichológia által felépített weboldal volt, és az, hogy a legnehezebb területére – pl. a pénzügyi tervezés – ügyfeleket hozzunk.

www.novossadi.com/

Budapesten a váci utcában elhelyezkedő öltöny szalon, ahol „felső ezernek” készítenek egyediségeket. Van olyan ingjük is, mely 1 millió forintba kerül. A feladatunk az ország leggazdagabb rétegét elérni.

www.petofifesztival.hu

Bács-Kiskun megye egyik leghíresebb kulturális fesztiválja. Mi hirdettük nekik a Csinibaba, és az Indul a bakterház színházi előadásait, melyek 1.000 – 1.000 fős teltházzal büszkélkedhettek.