Korszerű WordPress weboldal,
futószalagon szállítva az eredményeket

WordPress honlapjaink pénztermelő gépezetként segítik a vállalkozásod!

KÉRD AZ AJÁNLATUNKAT

Korszerű, naprakész design.

Gyors betöltés mobilon is.

Eladást segítő weboldal.

Miért járhatsz jól WordPress weboldallal?

A WordPress a legnépszerűbb keretrendszer a honlapkészítéshez. Folyamatosan érkeznek hozzá új és innovatív frissítések, így naprakész, biztonságos, hatékony WP-alapú weboldalad lehet. Ráadásul felhasználóbarát admin felülettel is rendelkezik, így később Te is egyszerűen tudod majd kezelni.

Mikor ideális egy WordPress oldal?

Mi akkor szoktuk javasolni, ha a bemutatkozó oldalad nemcsak egy statikus, funkcióktól és effektektől mentes lap. Ha valamivel komplexebb honlapot szeretnél, később blogolásban és tartalomkészítésben is gondolkodsz, egy optimalizált WordPress weboldal optimális választást jelenthet.

Milyen előnyökkel jár egy WordPress oldal?

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, az alapokhoz semmilyen webfejlesztői ismeret nem szükséges. Egy ügyesen kiválasztott sablonnal gyönyörű és naprakész weboldal varázsolható. Karbantartott, rendszeresen frissített, komoly biztonsági megoldásokkal ellátott marketingeszköz a cégednek.

Vannak-e hátrányai egy WordPress oldalnak?

Sok olyan beépített funkcióval rendelkezik, amire nem biztos, hogy szükséged van. Szakértői segítséggel viszont optimalizálható, hogy a betöltődési sebesség ne romoljon le a feleslegesen betöltött funkciók miatt és csak a legfontosabb bővítmények dolgozzanak.

Mennyire biztonságosak a WordPress oldalak?

Teljes mértékben biztonságossá tehetők. Már a telepítéskor egy erős admin és jelszó párost választva, akár extra protekciót is hozzárendelve, mint a bejelentkezési URL elrejtése, spamszűrő, tűzfal és vírusirtó. Ezek igénybevételével gyakorlatilg kizárható az adatlopás vagy hackertámadás.

A WordPress és Shoprenter weboldalkészítés folyamata

Érdekel a közös munka?

Tedd meg az első lépést céljaid felé!

Töltsd ki az űrlapot és 1 munkanapon belül visszahívunk!

Csatlakozz Te is a Maximum Business közösségéhez!