Mennyi profitot hozhatok Neked egy profi weboldallal?

Próbálj ki minket, és élvezd, ahogyan telik a pénztárcád!

Berta Gergő
ügyvezető/tulajdonos
Maximum Business Web & Marketing ügynökség

Jelentkezem

Több mint 600+
ügyfél együttműködés

10.000+ Facebook,
Google hirdetés

97%-os
ügyfélajánlás

9 díjnyertes
website

3.000+ cégvezetőt
oktattunk

EHHEZ KÉPEST NÁLUNK: SZINTE ZÉRÓ KOCKÁZAT!

Próbáld ki szolgáltatásunkat!

#1

Első lépésként látványtervet készítünk Neked a készülő, új weboldaladhoz. A látványterv felépítése során minden esetben szempont a webergonómia, modern trendek figyelembevétele és beépítése. Nem árulunk zsákbamacskát, még a konkrét weboldal felépítése előtt bemutatjuk, milyen minőségre számíthat tőlünk!

#2

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányaid minél nagyobb sikerrátával indulhassanak.

#3

Indulási dokumentumot küldünk, ami egy Word dokumentum: ebben kezdés előtt megnézheted a kampányokat célzási adatokkal, a hirdetés szövegével, képeivel. Leellenőrizheted, vagy éppen hozzá is rakhatod a meglátásaidat, elvárásaidat.

#4

Kezdjük a munkát és hozzuk az eredményeket!

KIK VAGYUNK, HOGY EZT MERJÜK ÍGÉRNI?

 Berta Gergő vagyok, a Maximum Business Web és Marketing ügynökség alapítója és vezetője.
A marketing az életem születésem óta.

Csapatommal az ügynökségek felső 1%-ába tartozunk.

Missziónk és célunk, hogy minél több vállalkozásnak készítsünk olyan weboldal rendszereket, amellyel kiemelkedik a piacból és extra profitra tesz szert.

2015 ÓTA NEM VOLT OLYAN ÜGYFELÜNK, AKINEK NE HOZTUNK VOLNA JELENTŐSEN TÖBB EREDMÉNYT,  MINT AZ ADOTT CÉGGEL DOLGOZÓ KORÁBBI CSAPAT

Tesztelj minket!

SZERETNÉD, HOGY VÉGRE MINDEN WEBOLDALADRA KÖLTÖTT FORINT TÖBBSZÖRÖSEN MEGTÉRÜLJÖN?

Sokan hirdetik ezt, nálunk végre meg is tapasztalhatod, milyen ez az érzés, ráadásul kockázatmentesen!

Add le jelentkezésed az alábbi egyszerű űrlapon,
és kolléganőnk visszahív Téged 1-3 munkanapon belül!

Ha az első 10 jelentkező között vagy, próbaidőszakod mellé ajándék weboldal elemzést is adunk!

Regisztrálj most!

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

a Maximum Business Web és Marketing ügynökséggel:

Milyen számokat hoztunk eddig ügyfeleinknek?

Nincs megszabva iparág. Több mint 600 céggel dolgoztunk együtt. Ebben számos cég típus megfordult. Így éppen az ennek az időszaknak célja, hogy ha szeretnél több bevételt weboldaladon keresztül, akkor próbálj ki minket és ha sikerrel járunk, utána hosszú távon együtt tudunk dolgozni.

Nálunk nincs ebben korlát, mint más ügynökségeknél, marketingeseknél. Ha kell 100 db-ot is készítünk. De leginkább az határozza ezt meg, hogy mennyi költünk egy hónapban. Mert a havi budgetet leosztjuk 30 nappal és akkor kijön 1 nap mennyit költhetünk. 1 db hirdetésnek min. napi 300-500 Ft-ot kell adnunk, hogy el tudjon indulni, így ez alapján tudsz becsülni. De vannak sikeres hirdetéseink ami naponta több tízezer Ft-al megy, tehát ez mindig eredményesség függő!

Alap esetben platformonként min. 60.000 Ft-ot javaslunk 1 hónapra a 2021-es trendek alapján az eredményesség érdekében, de ha már most is hirdetsz, vagy nagyobbak a céljaid, akkor pontosítjuk mindezeket

Bankkártyádat kell hozzáadnod a Facebook, Google rendszeréhez, amit utólagosan fokozatosan von le tőled, az előre megbeszélt összeg alapján. Fontos, hogy a Te hirdetési fiókodban dolgozunk, hogy az elvégzett munka után a Tiéd maradjon minden beállítás.

Heti szinten riportálunk és egy fontos szabály van nálunk: napi szinten nézzük a hirdetéseidet, folyamatosan ötletelünk, vizsgáljuk a weboldalad is és minden héten egyeztetünk a kampányaidról Veled. Így tudunk azonnali eredmény hozni az ügyfeleink 98%-ánál.

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányok minél nagyobb sikerrátával indulhassanak. Majd A-tól Z-ig átvesszük tőled a fizetett hirdetéseidet és azért felelünk majd, hogy pénzt termeljenek számodra. Felállítjuk a stratégiát, hogy mit hirdessünk, mi írjuk a hirdetési szöveget, kiválasztjuk a képet, grafikázzuk és napi szinten nézzük az eredményeket, majd riportálunk neked!

A hirdetési kampányok felépítését a 32 pontos Maximum Business Sikerrecept alapján végezzük: https://maximumbusiness.hu/ugyfeleinknek/kivitelezesi-pontok/ppc/fix/ Az évek alapján, több milliárd Ft megtermelt bevétel és szakmai tapasztalat alapján összegyűjtöttük azt a kivitelezési pont listát, amivel a lehető leggyorsabban a legnagyobb eredményt tudjuk elérni.

Minden hónapban tartunk egy nagyobb ötletelést, ahol többen a csapattal átbeszélheted a fejlesztési terveket, újabb marketing eszközöket.

  1. Költségkeretek és platformok konkretizálása.
  2. Szerződés aláírása.
  3. Indulási kérdéssor kitöltése.
  4. Facebookhoz, Googlehöz való hozzárendelés.
  5. Indulási hirdetési anyagot összeállítjuk és elküldjük feléd célközönséggel, hirdetési képekkel, grafikával, szövegezéssel.
  6. Elfogadást követően indítjuk a hirdetéseket.

Ez egy konkrétumokból és képernyőfotókból álló gyakorlati cselekvési lista, hogy mit alakíts át oldaladon, a maximális bevétel- és eredmény termelés érdekében.

Az elmúlt 600 elkészített weboldal alapján kifejlesztettünk egy 19 lépésből álló marketingpszichológiai rendszert, mellyel az általunk készített weboldalak / webáruházak 30-40%-kal több eladást tudnak elérni.

Jelentkezem!

Cégek akik mellettünk állnak

Cégek akik mellettünk állnak

Médiamegjelenések

MédiaklikkKALOhírekImpulzív MagazinKorona fm 100SajtwebáruházGoji

Médiamegjelenések

Médiaklikk
KALOhírek
Impulzív Magazin
Korona fm 100
Sajtwebáruház
Goji

TV híradó (11:19-től)

igényesférfi.hu cikk

Az Országos Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye

VIRA magazin

Ügyfeleink szeretnek velünk dolgozni

Olvasd végig, mit mondtak rólunk!

Micski Marianna

Határozottan ajánlom őket!

Egy 52 szobás, 4 csillagos szállodát vezetek, ahol a fő cél a folyamatos vendégek száma és a piaci márkánk építése. Köszönöm a közös munkát, nagyon meg vagyok Veletek elégedve!

Tollár Mónika

Többet kaptunk, mint reméltük!

Nagyon meg vagyunk elégedve a közös munkával, köszönjük a sok türelmet és a profizmust! Proaktívak, udvariasak, naprakészek, hatékonyak és kedvesek voltatok végig! (Smart Studios Hungary csapata nevében)

Barinka József

A legjobbak a magyar piacon!

Megálmodtam egy vállalkozást, ami a Beauty Slim House brand nevet kapta. A következő 1 évben 15 üzlet megniytását jelenti majd mindez. A Maximum Business az a csapat, akivel minden online sikeremet köszönhetem! Gratula srácok, profi munka!