RÓLUNK

Ismerj meg minket!

Mi vagyunk a Maximum Business és örömmel segítünk projekted fellendítésében!

„Szia! Berta Gergő vagyok, a Maximum Business Web és Marketing Ügynökség vezetője!

Cégünket 8 évvel ezelőtt alapítottuk, ez idő alatt volt pár bukásunk is, amik visszatekintve nagyon jól jönnek, hiszen nagyon sokat tanultunk belőlük, majd a kellő tapasztalat megszerzése után elkezdtünk nyerni, így mára már egy 15 fős csapattá nőttük ki magunkat és másoknak is tudunk segíteni.

A Maximum Business azért jött létre, hogy egyedülálló három-hat hónapos konstrukcióban segítsük a vállalkozók életét és bevételtermelő folyamatokat tegyünk a cégeik mögé!

Az együttműködéseink során az egyik legfőbb elvünkhöz mindenáron ragaszkodunk: a projekteket tulajdonosi szemmel nézzük. Nekem volt már más cégem is, ahol igénybe vettem különböző online marketing és webfejlesztési szolgáltatásokat, de a legnagyobb hibának azt láttam, hogy a marketinges nem tudta az én szemszögemből nézni a projektet, ami nekem lila volt, az neki sárga, így közös egyetértés nem tudott kialakulni.

Így a csapat legfőbb erénye az lett, hogy a projektet a Te szemeddel tudjuk építeni. A hirdetési költségkerettel úgy bánunk, mintha a mi pénzünk lenne, sallangok helyett tapaszlatunkból, és a mért adatokból vonjuk le a következtetéseket, így a weboldalakat olyan minőségben adjuk át, ahogy azt magunknak is csinálnánk!”

Berta Gergő
ügyvezető/tulajdonos

RÓLUNK

Alapértékeink

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk fennállása alatt folyamatosan aktív szereplője a weboldalfejlesztési és marketing iparágaknak, a munkákat mindig a kalkulált határidőre készítjük el, és természetesen garanciát vállalunk rá.

EMBERSÉG

Minden cég valójában P2P, vagyis person to person vállalat. A cégek mögött emberek vannak, ezért az embertársaink iránt tanúsított tisztelet, kedvesség, figyelmesség és megértés az, ami jellemzi együttműködéseinket.

EREDMÉNYFÓKUSZ

Lehet, hogy egy fejlesztőnek személyes sikeres az, amikor le tud programozni egy bonyolult feladatot, vagy egy marketingesnek siker az, ha megnő a CTR, viszont tudjuk, hogy ez nem a Te sikered! A Te sikered a kész, tökéletesen működő oldal és a rendelések beérkezése, ezért ilyen szemmel végezzünk munkáinkat.

FEJLŐDÉS

Mi, a Maximum Business-nél kiemelt figyelmet fordítunk a csapattagok tudásának folyamatosan fejlesztésére, hogy ügyfeleinek szállíthassuk a legújabb trendeket.

KREATÍVITÁS

Szeretjük a formabontó, kreatív ötleteket, azokat az “örültségeket”, ami felrázza az iparágakat.

RÓLUNK

Csapatunk

Sikeres csapat = Sikeres cég

Berta Gergő
Ügyvezető / Tulajdonos

gergo.berta@maximumbusiness.hu

Vattay Dóra
Projekt Menedzser

dora.vattay@maximumbusiness.hu

Pető Dániel
Projekt Menedzser

daniel.peto@maximumbusiness.hu

Ceiner Benjámin
Projekt Menedzser

benjamin.ceiner@maximumbusiness.hu

Hegedűs Anett
Sales

anett.hegedus@maximumbusiness.hu

Majer Bálint
Webfejlesztés, Grafika, E-mail

balint.majer@maximumbusiness.hu

Czinke Ákos
Webfejlesztés, E-mail

akos.czinke@maximumbusiness.hu

Gergely Péter
Webfejlesztés

peter.gergely@maximumbusiness.hu

Agárdi Renáta
ShopRenter, Tárhely

renata.agardi@maximumbusiness.hu

Jánosi Hella
PPC, ShopRenter, Grafika, Média, PR

hella.janosi@maximumbusiness.hu

Zórity Róbert
Grafika

robert.zority@maximumbusiness.hu

Pásztor Zsolt
SEO, Blog, Social Media

pasztor.zsolt@maximumbusiness.hu

Németh Janka
Blog, Social Media

janka.nemeth@maximumbusiness.hu