Facebook-oldal népszerűsítése

Előző blogcikkünkből megtudhattad, hogyan emelkedjen ki vállalkozásod a tömegből mobilra optimalizált videós hirdetésekkel. Ma pedig arról olvashatsz, hogyan népszerűsítheted Facebook-oldaladat sikeresen.

Lehetetlennek tűnik, hogy felépítsd vállalkozásodat a Facebookon?

A Facebook-oldal létrehozása a vállalkozások számára sokat jelenthet, még akkor is, amikor sokan úgy gondolják, hogy a Facebook -oldalak elérése csökkenőben van.

Talán már létrehoztad Facebook-oldaladat, de az is lehet, hogy már korábban meg akartad tenni az első lépést, de még nem tetted meg. Vagy az is lehetséges, hogy az oldalad nem igazán éri el a kívánt interakciót!

Olvasd tovább cikkünket, ha finomítani szeretnéd a Facebook -os tudásodat!

Ha még nem hirdeted Facebook-oldaladat, és online vállalkozásod van, akkor el kell kezdened még ma!

A Facebook már nem csak a barátokról szól, ahol kapcsolatban maradhattok. Sokan már arra is használják, hogy alapvető információkat keressenek, és tudjanak meg vállalatokról a vásárlás előtt.

Ezért elengedhetetlen, hogy megismerd azokat a fogásokat, melyek alkalmazásával te is népszerűsítheted Facebook-oldaladat, ahol és amikor csak lehetséges.

Miért érdemes vállalkozásodnak használni a Facebookot?

Mindannyian tudjuk, hogy az üzleti világ folyamatosan fejlődik. Ez már évtizedek óta igaz.

Ez a megállapítás most is igaz: ha elköteleződést szeretnél a közönségedtől, akkor ki kell elégítened a szükségleteiket. Ez nem rólad szól, hanem a fogyasztókról, akik pedig ott vannak a Facebookon.

Mivel a legtöbben már mobileszközöket használnak, a Facebook felhasználók is előszeretettel töltenek több időt az alkalmazásban.

A 2020-as adatok azt mutatják, hogy az internetezők átlagosan napi 2 órát és 25 percet töltöttek a közösségi média alkalmazásokban. Könnyen kiszámolhatod, hogy ez majdnem egy teljes nap – képernyő előtt töltött idő – a közösségi médiában egy héten belül.

Világszerte több mint 200 millióan használják a Facebook eszközeit üzleti tevékenységük felerősítésére, ezáltal neked is nagyobb az esélyed arra, hogy a Facebook eszközeit alkalmazva maximalizáld üzleti potenciálodat.

Ha másnak működik, akkor miért ne működhetne Neked is?!

Az alábbiakban bemutatunk 8 módszert a Facebook-oldalad népszerűsítésére:

  1. Tedd személyessé Facebook oldaladat,
  2. Használj kiváló minőségű fényképeket és videókat,
  3. Engedélyezd a „Cselekvésre ösztönzés” gombot,
  4. Csatlakozz, vagy hozz létre egy Facebook csoportot,
  5. Hirdesd Facebook oldaladat mindenhol,
  6. Használd a Facebook történeteket és a Facebook Live -ot,
  7. Rendszeresen posztolj a Facebook-oldaladon,
  8. Folyamatosan teszteld, hogy mikor a legnagyobb az interakció a közönségeddel.

 

Reméljük tudtunk adni néhány hasznos tippet ahhoz, hogy több vevőd, vagy ügyfeled legyen a  Facebookon. Amennyiben pedig Facebook hirdetést szeretnél indítani, keresd a Maximum Business csapatát!

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maximumbusiness.hu