Mobilra optimalizált videós hirdetés

Mobilra optimalizált hirdetésekkel ott léphetsz kapcsolatba a potenciális vásárlókkal, vagy ügyfelekkel, ahol a legtöbb idejüket töltik.

Az emberek érdeklődését rövid, függőleges videókkal remekül fel lehet kelteni a termékeid, szolgáltatásaid iránt, melynek révén nagyobb aktivitásra lehet ösztönözni őket. A Facebookon a meglévő képeidből és videóidból egyszerűen készíthetsz videós hirdetéseket.

Fontos, hogy ott mutasd be a videós hirdetéseidet, ahol a közönséged az idejét tölti, tehát a Facebookon és az Instagramon, mivel a fogyasztók napjainkban több időt töltenek a mobilkészülékeiken, mint a tévéképernyő előtt.

Szeretnéd tudni, hogy mobilra optimalizált videós hirdetésekkel, hogyan növelheted az elérésedet? Olvasd tovább!

A mobilra optimalizált videós hirdetések előnyei

Nagyobb aktivitás

Videós hirdetésekkel mobilon jobban meg tudod ragadni az emberek figyelmét, mint a statikus képekkel. Videók alapján többen fognak emlékezni a márkádra, és mindent egybevetve nagyobb aktivitást érhetsz el.

Videókészítés percek alatt

Egyszerű eszközökkel – például a Facebook Videókészítési készletével vagy a Mobil Studióval – készíthetsz kevés erőforrást igénylő videókat, ingyenes sablonokkal akár percek alatt, és ehhez semmilyen videószerkesztési szakértelem nem kell.

Mobilra optimalizált dizájn

A mobilos hirdetésekkel ott érheted el az embereket, ahol a legtöbb időt töltik, és a kifejezetten Facebookra vagy Instagramra tervezett rövid, függőleges videók ehhez hatékony kommunikációs eszközt jelentenek.

A Facebook megmutatja, hogyan készíthetsz mobilra optimalizált hirdetéseket percek alatt, bármilyen videószerkesztési szakértelem nélkül!

videós hirdetés

Forrás: facebook.com

Így készítheted el következő videós hirdetésedet lépésről-lépésre

1. Kampány létrehozása

Hozz létre új kampányt a Hirdetéskezelőben. Válaszd ki a célt, a célközönséget, az elhelyezéseket és az optimalizálást.

2. Hirdetéstípus kiválasztása

A hirdetés típusaként válaszd az Egy kép vagy videó lehetőséget.

3. Videó feltöltése

Töltsd fel a videódat a Hirdetéskezelőben. Ha a Videókészítési készlettel szeretnéd folytatni a folyamatot, válaszd a Vetítés létrehozása vagy a Videó létrehozása lehetőséget.

4. Videó szerkesztése

Kattints a Videó szerkesztése lehetőségre, majd a videó kivágása vagy körülvágása után állíts be egy egyéni bélyegképet. Feliratokat, illetve ráhelyezett szövegeket és logót is adhatsz a Facebook videóidhoz.

5. Hirdetés közzététele

Legutolsó lépésben fejezd be és tedd közzé a videós hirdetésedet. Ennyi!

Nem értesz a videós hirdetések elkészítéséhez a Facebookon? Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maximumbusiness.hu