ESETTANULMÁNY

Zöldfazék

Az ételkiszolgálással foglalkozó cég, az ételek iránti növekvő keresletre válaszolva alapította meg szolgáltatását. Az igényes vásárlók elégedettsége érdekében, a cég a kezdetektől fogva törekedett a kiváló minőségű ételek kínálatára és az ingyenes házhozszállítás lehetőségére Vas megye területén.

Olvasd el, hogyan tettük őket naggyá!

Problémák

Az indulás időszakában, az ételkiszolgálással foglalkozó cég, szembesült számos kihívással. Az élelmiszeriparban való új jelenlét miatt, a versenytársak között meg kellett találni a saját helyüket és színvonalas szolgáltatást nyújtani. Emellett az online marketing és értékesítés terén is fejlesztésekre volt szükség ahhoz, hogy elérjék potenciális vásárlóikat és konverziókat generáljanak.

Megoldás

A cég elkötelezte magát amellett, hogy minőségi ételeket kínál elérhető áron. A konyhában csak gondosan válogatott alapanyagokból készítik az ételeket, hogy biztosítsák az ízletes és egészséges fogásokat a vásárlók számára. Emellett folyamatosan fejlesztették a weboldalukat a vásárlói élmény javítása érdekében.

Ezenkívül a cég stratégiai marketingmegközelítést alkalmazott a remarketing célközönség elérése érdekében. Azokat a látogatókat, akik korábban már meglátogatták weboldalukat vagy aktivitást mutattak a cég közösségi média felületein, célzott hirdetésekkel érték el, így hatékonyan emlékeztették őket a mennyei menüsorokra és ösztönözték őket a vásárlásra.

Eredmény

A kiforrott remarketingstratégiának köszönhetően, az ételkiszolgálással foglalkozó cég, számottevő sikereket ért el. Egyetlen nap alatt mindössze 2275 Ft-ból 33 új rendelést tudhatott magáénak. Ezek az elégedett vásárlók összesen 335.573 Ft bevételt generáltak a vállalkozás számára. Az alacsony költségek és a magas konverziós arány megerősítette a cég csapatát abban, hogy az őket megfelelően definiált célközönségnek, releváns és profi hirdetéseket, tartalmakat gyártson.

Az elért sikerek lehetővé tették a cég számára, hogy tovább fejlesszék és bővítsék szolgáltatásaikat, hogy még több kedves vendéget tudjanak kiszolgálni. A vállalkozás az elért eredményekre támaszkodva, továbbra is az ügyfelek elégedettségére összpontosít.

Következtetés

Eme vállalkozás példája jól mutatja, hogy az észszerű áron kínált minőségi termékek és a hatékony remarketingstratégia, együttesen képes jelentős növekedést elérni, még egy versengő piacon is.