A COVID-19 néven ismert globális világjárvány az élet szinte minden területén érezteti hatását.

Ahogy a globális gazdasági válság egyre nagyobb mértékben realizálódik, a vállalkozások próbálnak új stratégiákat alkalmazni annak érdekében, hogy felkészüljenek a legrosszabb forgatókönyvre is. A valóság tényleg az, hogy a vállalkozások valóban lelassulhatnak, vagy csődbe is mehetnek. A kialakulóban lévő új globális üzleti életnek lesznek nyertesei és vesztesei.

És igen…..sok nyertes cég  az előremenekülést választva – még erőteljesebben a keresőoptimalizálásba fektet!

Ebben a cikkünkben azokat az ésszerű érveket szeretnénk felsorakoztatni, amiért abszolút van értelme a SEO-t folytatni annak ellenére, hogy a vállalkozások éppen a túlélésért küzdenek.

A keresőmarketinggel készpénzt termelhetünk

A gazdasági válságok idején valljuk be a készpénz az úr. Azok a vállalkozások maradnak életben, akik készpénzzel rendelkeznek, vagy nincs cash-flow problémájuk a nehéz idők áthidalására.

Az egyetlen olyan online marketing technika, amely jobb ROI-t eredményez, mint a keresőmarketing, nem más mint az opt-in e-mail lista. Egy ilyen opt-in e-mail listát nem lehet csak úgy előkapni a fiókunkból, ugyanis ezeket a keresleti oldal generálja. Ehhez pedig a legjobb módszer a keresőmarketing szolgáltatás megrendelése, vagyis a Google Ads hirdetési kampányok létrehozása.

De nem ez a leglényegesebb

A keresőmarketing lényege az, hogy akár fizetett hirdetésekkel, és/vagy keresőoptimalizálással, de eléri azokat a potenciális ügyfeleket, vásárlókat, akik éppen “karanténban” vannak. Ezeknek az embereknek továbbra is szükségük van termékekre és szolgáltatásokra még akkor is, ha a saját “karanténjukban” vannak bizonytalan ideig.

Fogadjunk, hogy ebben a szituációban, amikor az emberek otthon maradnak sokkal többet lógnak a neten és ezzel egyidejűleg többet keresnek rá vállalkozásod termékeire, vagy céged szolgáltatásaira!

Annak ellenére, hogy egyes termékek, vagy szolgáltatások általános eladása csökken a gazdasági válság, illetve világjárvány hatására – a SEO keresőoptimalizálás szolgáltatás lehetővé teszi azt, hogy márkádat az internetes felhasználók minden esetben megtalálják.

Ha egyes áruk nem kaphatóak, akkor a fogyasztók más alternatívák után kutatnak

Gondolj csak bele, ha például valaki most az Amazonon fertőtlenítőszert értékesít, jelenleg aranyárban tudja eladni termékeit, hiszen ez most egy high-demand termék. Ám amikor kifogy a készletéből és már nehezebben tudja beszerezni az árut, az emberek más alternatívaként a keresőmotorokat fogják használni a termékek keresésére és megvásárlására.

Ekkor a keresőoptimalizálás jól bevált módszereivel a céged ott lehet a Google Top 10-ben, melynek eredményeképpen jó eséllyel a Te termékeidet fogják megvásárolni az ügyfelek. Jól hangzik?

Keresőoptimalizálás szolgáltatás

Ebből a példából is látható, hogy a keresőoptimalizálással foglalkozó szakember képes megtalálni céged számára azt a kínálkozó lehetőséget, amely kiaknázásával a Te céged is túlélheti a világválságot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot egy konzultáció erejéig és átbeszéljük a lehetőségeket!

Felveszem veletek a kapcsolatot!