360 °-os web- és marketing szolgáltatás

A statisztikák szerint a marketingre kiadott büdzsé nagy része feleslegesen kidobott pénz. És hogy melyik része nem az, ezt szeretné tudni minden vállalkozó, aki megbíz egy ügynökséget az online értékesítése hatékonyabbá tételével. A számok pedig azt mutatják, hogy az online marketing ügynökségeknek is van az az egy 1%-a, aki tudja a választ a fenti kérdésre.

De mit is jelent az, hogy 360 °-os web- és marketing ügynökség?

Egy olyan full service szolgáltatást, ahol a legfontosabb pénztermelő marketing eszközöket, mint pl. a Facebook, Google hirdetéseket, a Weboldal készítést, a SEO-t (Keresőoptimalizálást), a Közösségi Média posztokat, E-mail marketinget, stb. egy kézben tartanak azért, hogy az ügyfelek számára, minél több bevételt lehessen termelni.

A Maximum Business főelőadó lesz a IX. Magyar Marketing Fesztiválon 2022. január 27-én

Berta Gergő, a Maximum Business Web- és Marketing Ügynökség vezetője többek között erről is beszél majd a következő Magyar Marketing Fesztivál főelőadójaként, ahol a 2022-es hatékony online marketing stratégia, és a digitális marketing eszköztár aktuális trendjeit fogja bemutatni a résztvevőknek.

Működő tapasztalatból pedig van bőven példa a Maximum Business háza táján, hiszen eddig több mint 5.000 cégvezető vett részt oktatáson, volt már 250 előadás, együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával 7 megyében, azt tanítva a cégeknek, hogyan tudnak minél sikeresebb marketing folyamatokat kialakítani vállalkozásukban.

Több mint 800 ügyfél referencia után bátran jelentheti ki a Maximum Business, hogy 100% garanciával lesz eladás a tevékenységük nyomán, melynek oka kézenfekvőbb, mint gondolnánk.

Ma már az a cég tud érvényesülni a nagy reklámzajban, aki átfogóan kezeli az online megjelenését, míg aki csak egy-egy területet tesz rendbe, amellett elhúznak a versenytársak.

A weboldalak és webshopok építésére például egy 19 lépéses marketingpszichológiai eszköztárat, míg a Google és Facebook hirdetéskezelésre 35 lépéses “Maximum Business sikermodellt” állított fel az ügynökség, ami a korábbi eredmények, sikerek esszenciáját tartalmazza.

A Maximum Business által épített webshopok közül eddig négy nyerte el az Év Webshopja díjat, melynek szakmai zsűrijében az eredmények után Berta Gergő is oszlopos tag lett. Öt weboldal pedig szintén díjat nyert, nem beszélve arról, hogy olyan cégeknek dolgozik az ügynökség, mint a Coop Online élelmiszer webáruház és a Zepter Magyarország.

A számszerűen is kimagasló eredmények, szakmai sikerek mellett, mi lehet még az érv a Maximum Business mellett egy cégvezető számára?

Természetesen a szolgáltatások eredményeit tű pontosan lehet mérni, átlátható, heti riportokkal, egyeztetésekkel és ötletelésekkel, lépésről-lépésre haladnak végig a cégek a siker útján. Minden területen dedikált szakértőkkel dolgoznak együtt az ügyfelek, a legmagasabb minősítésekkel és tanúsítványokkal.

A Maximum Business úgy dolgozik együtt egy céggel, mintha a saját vállalkozása lenne.

Erre jött létre az egy 1 hónapos tesztidőszak, ahol elköteleződés nélkül, teljes csapattal áll rendelkezésre a Maximum Business Web- és Marketing Ügynökség.

Ez a web- és marketing szolgáltatás magába foglalja a Facebook és Google hirdetések A-zól Z-ig való menedzselését, grafikák elkészítését, webes szövegek megírását, valamint a már említett Maximum Business sikermodell alkalmazását, amely révén tényleg növekvő bevételt ér el az ügyfél vállalkozása.

Aki tehát cégvezetőként a bevételtermelő folyamatait szeretné felépíteni, vagy még hatékonyabbá tenni, és egy tulajdonosi szemléletű, szakértői csapatra szeretné bízni online marketingjét, annak a Maximum Business lesz ebben a partnere!

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maximumbusiness.hu