Magyarország legnagyobb, KKV-marketingtrendeket bemutató üzleti fesztiválja!

2022. január 27-én főelőadók leszünk a IX. Magyar Marketing Fesztiválon, amely az év egyik legnagyobb fesztiválja. Berta Gergő ügyvezetőnk előadásának címe: Online marketing stratégia, digitális marketing eszköztár 2022.

Miért érdemes neked is eljönnöd?

 • A Magyar Marketing Fesztivál a látogatók folyamatos visszajelzései alapján folyamatosan megújul, az igényekhez, és körülményekhez igazodik. 2022-ben teljes értékű konferenciaként térnek vissza.
 • Ez az év egyik legfontosabb KKV-marketing trendeket bemutató rendezvénye.
 • Minden résztvevő, partner automatikusan tagja lesz a Marketing[PASS] marketing klubnak, ahol további 365 napig folyik a kapcsolatépítés és a kapcsolati tőke megosztása. Ebbe az exkluzív klubba máshogy nem kerülhetsz be!
 • A Marketing Fesztivál nem egy cég önreklámja. Egyszerűen egy izgalmas, színes nap, mely kiválóan alkalmas tanulásra, ötletgyűjtésre, inspirációra és üzleti kapcsolatok teremtésére.
 • Látogatóik szerint a Marketing Fesztivál a legszínesebb kkv-marketing konferencia Magyarországon. Közép-Európában is az egyik legnagyobb kkv-marketing rendezvényként tartják számon őket.
 • Itt minden egyes online networking alkalom új üzleti partnert és valódi forintot érhet. 5 napon keresztül!
 • Előadásaik exkluzívak. Jelszavaik: no sales | no haver! Ugye ismerősek azok a konferenciák, ahol évek óta a cégvezető és haverjai adnak elő?
 • Ha csatlakozol, garantáltan képbe kerülsz a kisvállalati marketing újdonságaival és beelőzheted konkurenseidet.
 • Találkozz minőségi marketing beszállítókkal és kivitelezőkkel a szakkiállításon. Legalább 6 hónapnyi utánajárást és tárgyalást tudhatsz le egyetlen nap alatt!
 • Minden év elején újítanak – év végére pedig lemásolják őket, „kölcsönveszik” újításaikat, szlogenjeiket. Kiktől akarsz tanulni? Kövesd az eredetit!
 • A Magyar Marketing Fesztivál az az országos marketing konferencia, ahol mindenki ott van. Még a konkurensed is!

Nyereményjáték!

A fesztiválra egy izgalmas nyereményjátékkal is készülünk, és mivel a Maximum Business pénzt termel ügyfeleinek, annyit elárulhatunk, hogy a díjazás pénznyeremény formájában kerül átadásra! A részleteket hamarosan publikáljuk, de annyi biztos, hogy ezt nem érdemes kihagyni, REGISZTRÁLJ MOST!

A Maximum Business 4 fővel képviselteti magát majd a fesztiválon, a mi standunk pedig a 25-ös lesz. Mi nagyon várjuk már, és bízunk benne, hogy veled is találkozni fogunk!

A 2022-es év a legnagyobb marketing piaci változásokat hozta. Ma már nem egy-egy eszközben, hanem 360 fokos marketingben kell gondolkodnunk. Azokat a TOP online pénztermelő eszközöket mutatom be esettanulmányokon keresztül, melyeket a növekedésed során alkalmaznod kell, legyen szó weboldal/webáruház építésről, PPC kampányokról, SEO-ról vagy e-mail marketingről.

Ha úgy érzed, hogy el vagy veszve az online profittermelés világában, nem éred el azokat a bevételeket, amiket kitűztél vagy a már jól működő business modelled szeretnéd magasabb szintre emelni, új stratégiát kialakítani, akkor ez az előadás neked szól!

Az elmúlt években közel 1.000 vállalkozást, 700+ weboldalt/webáruházat és több mint 15.000 Facebook, Google hirdetést láttam felépülni vagy éppen elbukni, mindezt 7 országban az induló vállalkozásoktól a piacvezető cégekig. Ha garantált és transzparens marketing technikákról szeretnél hallani, mellyel piacvezető tudsz lenni, akkor itt a helyed!

Berta Gergő

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maximumbusiness.hu