Legjobb WooCommerce pluginok

Több ezer lehetőség közül választhatsz WooCommerce plugint webshopodhoz. A WordPress-ben rejlő rugalmasságon túl a WooCommerce egyik legnagyobb előnye a többi e-kereskedelemi megoldással szemben – az ingyenes és prémium WooCommerce pluginok hatalmas választéka. 

Ebben a cikkünkben most bemutatunk néhányat ezek közül!

 1. Elementor PRO 

elementor plugin

 

Ha nem ismered az Elementort ez egy vizuális, drag and drop weboldalkészítő plugin. Az Elementor Pro-val számos eszközt kapsz ahhoz, hogy képes legyél megépíteni WooCommerce webáruházad.

Először is hozzáférést biztosít az Elementor WooCommerce Builderhez, amellyel lehetővé válik webshopod designjának az elkészítése, valamint az egyes termékoldalak sablonjainak a megtervezése. Az Elementor vizuális, drag and drop felületével ez könnyedén kivitelezhető.

Ezt segíti még az a 19 különféle WooCommerce widget is, amelyek lehetővé teszik a termék címek, termék árak, készletek, upsell-ek stb. megjelenítését webáruházadban. Emellett több sablont is létrehozhatsz, ezeket a különféle termékekhez rendelheted, így elősegítve az egyes termékoldalak elrendezésének optimalizálását.

Az Elementor Pro előfizetéssel hozzáférést kapsz a Popup Builder-hez, amellyel felugró ablakokat, vagy más néven pop-upokat készíthetsz webshopodhoz.

Ezekkel a pop-upokkal:

 

 • hirdetheted egy vagy több terméked (beleértve a ” kosárba helyezés gombot “).
 • eladás ösztönző promóciókat indíthatsz.
 • az Űrlap widget segítségével kupont küldhetsz azoknak, akik feliratkoznak az email listádra.

 

Ára: Az alap Elementor plugin ingyenes, azonban az Elementor Pro, amely a legtöbb WooCommerce funkcióval rendelkezik, $49 USD-ról indul.

 1. Enhanced Ecommerce GA Plugin

enhanced ecommerce plugin

Tudtad, hogy a Google Analytics-ben található egy beépített funkció, melynek neve: ” Enhanced Ecommerce ” vagyis magyarul továbbfejlesztett e-kereskedelem.

Ezzel a Google analitikába integrált pluginnal nyomon tudod követni a:

 

 • termékoldalak nézettségét.
 • vásárlási folyamatokat.
 • kosárelhagyókat.
 • befejezett tranzakciókat.
 • visszatérő vásárlókat.
 • bevételt.
 • konverziókat.
 • kuponok felhasználóit.
 • átlagos tranzakciós értékeket stb.

 

Annak érdekében, hogy ez a funkció 100%-osan tudjon működni, további információkat kell átadnia az adott webáruháznak a Google Analytics szolgáltatásba. Ez az, amiben ez a plugin tud segíteni, hiszen néhány percbe telik csak, hogy felkészítsd webhopod a továbbfejlesztett e-kereskedelem nyomonkövetésére.

Ára: Az ingyenes verzió elérhető a WordPress.org oldalán, a Pro verzió pedig $135 USD-be kerül. 

 1. Google Product Feed

2020 áprilisában jelentette be a Google, hogy a webshop tulajdonosok ingyen jelentethetik meg termékeiket a Google Shopping szolgáltatásban. Korábban a Google Shopping szolgáltatásban – csak fizetett hirdetéseket lehetett létrehozni.

Mit jelent ez a lehetőség WooCommerce webáruházad számára? 

Nos azt, hogy teljesen ingyen reklámozhatod terméklistádat a Google Shopping-ban! Ahhoz, hogy termékeid láthatóvá váljanak a Google Shoppingban, be kell küldened a termékeid feedjét a Google Merchant Center-ben.

A Google Product Feed beépülő plugin abban tud segíteni neked, hogy részben, vagy egészben a megfelelő formátumban exportálja termékadataidat a Google Shopping használatához. Miután az exportálás megtörtént, ezt a feed-et felveheted a Google Merchant Center-be, majd ez a terméklista fog megjelenni a Google Shopping szolgáltatásban.

Érdemes még azt is tudnod erről a pluginról, hogy a Bing Shopping szolgáltatást is támogatja.

Ára: $79 USD.

Jelen esetben csak három WooCommerce plugint mutattunk be, de ez csak a jéghegy csúcsa. Ha további beépülő pluginra vagy kíváncsi – nézz körül a WordPress.org oldalán.