Ebben a cikkünkben arról tudhatsz meg többet, hogyan is jött létre a Maximum Business TV.

Tóth Dani a Maximum Business TV műsorvezetője beszélget Berta Gergő-vel, aki elmondja, hogyan és milyen célból indult útjára az új sorozat.

Berta Gergő: Igazából a fő cél mindenféleképpen onnan fogalmazódott meg, hogy a piacon azt látom, nagyon sok hasonló beszélgetés, tudásmegosztás, online képzések, vagy tréning működik. 

Én viszont azt a részét szeretném megfogni, amivel tényleg azt tudom mondani, hogy egy show, egy különlegesebb környezet, egy olyan beszélgetés keretében tudunk végigmenni azokon a témákon, ami igazából az online világot érinti. Azt a vállalkozói réteget szeretném mindenféleképpen megcélozni, aki alkalmas, képes és szeretne is tudást szerezni.

Milyen típusú témákat tervezel?

Berta Gergő: Mindenféleképpen az a célom, hogy azokat az előadókat hívjuk meg ide a köreinkbe, akik már az országban valamilyen magasabb pozíciót töltenek be. Már sikereket könyvelhetnek el, mondhatjuk – országos szinten hallhattunk már róluk – és olyan gyakorlati nemcsak elméleti tudást tudnak megosztani velünk, melyek a vállalkozások mindennapi és jövőbeli sikereit is jelenthetik.

Ez az online sorozat ingyenes lesz vagy fizetős?

Berta Gergő: Ingyenesen tervezzük megtartani, mert azt vallom, hogy az életre szóló tudás mindenkinek jár. Azért is gondolom így, mert minél nagyobb vállalkozói tömeget szeretnénk megszólítani. 

Nem az a célom ezzel, hogy pénzt keressünk, vagy ezen szeretnénk meggazdagodni, hiszen az ügynökség megtermeli a saját bevételeit.

Inkább azt szeretnénk , hogy az a tudás, az a tapasztalat, amit mi is összegyűjtöttünk és azok az emberek, akikkel kapcsolatba kerültünk az elmúlt néhány év alatt, számukra is, illetve a nézők számára is egy olyan online kapcsolatot tudjunk létesíteni, melyet most az offline helyzetből át tudunk konvertálni ide.

Gergő hogyha néhány szóban előrevetítenéd a jövőre nézve, hogy milyen témákkal készülhetnek a nézők? 

Berta Gergő: Köszönöm a kérdésed. Első körben összegzésként elmondanám azt, hogy egy nagyon jó előadás, epizód sorozatot tudhatunk magunk mögött. Mindenféleképpen az a célunk, illetve a vállalkozó barátaink, ismerőseink, ügyfelek is nagyon erősen azt vetítik előre, hogy ebből egy havi rendszerességű TV, online műsort hozzunk a digitális felszínre.

Minden hónapban csinálnánk egy ilyen 1-2 órás előadást, ahol két-három előadó részvételével kivesézzük azokat a témákat, ami az adott időszakot jellemzi, akár amiről most beszéltünk, az év végi kampányokat, de ezt követően a jövő hónapban például az lenne a téma: hogyan indítsuk el a 2021-es évet?

Terveim alapján Az Év Webshopja Verseny ügyvezető, alapító, ötlet gazdáját hoznánk el Rácz Péter tulajdonost, illetve Pongor Juhász Attilát, aki pedig nyilván a magyar marketing és sales világában az egyik kulcsszereplő és őt mutatnánk be, az ő gondolatait vetítenénk előre. Tehát a következő epizódban és adásban velük folytatjuk.

Szeretnél regisztrálni a Maximum Business TV-re? Kattints ide!