Kezdjük az elejéről

Idén negyedik éve, hogy megrendezésre került a Complexpress Logisztika Kft. által életre hozott Az Év Webshopja verseny, melyet Rácz Péter tulajdonos álmodott és valósított meg. 

A cég hitvallása: “Hiszünk abban, hogy a versengés mindig jobb teljesítményre ösztönöz!”

A Maximum Business csapata eddig: 500+ webshopot, köztük Év Webshopja Díjat nyert webáruházakat és 300 sikeres online projektet vitt sikerre. 2017-ben nyert az első webshopunk, majd onnantól kezdve több ügyfelünk webáruháza is sikeres lett.

Ennek a kemény munkának köszönhetően ért minket az a megtiszteltetés, hogy bekerültünk a 2020-as Az Év Webshopja verseny zsűrijébe olyan szakértők mellé, mint például Farkas Zsolt, aki a Evolut Ügynökség ügyvezetője és társalapítója, vagy említhetnénk Pál Zoltán Gábort, aki az ALH Consulting Kft. ügyvezető tulajdonosa, e-kereskedőként kezdte és 8 éve foglalkozik keresőoptimalizálással. 

A szponzorok, versenyzők és zsűritagok teljes listáját itt tekintheted meg.

A zsűriben Berta Gergő ügyvezetőnk képviselte a Maximum Business csapatát.

A neves zsűri tagjai tisztán szakmai alapon, iparágtól és nagyságtól függetlenül értékelte a hazai webshopokat, egyedi algoritmussal működő pontozási rendszert alkalmazva.

A zsűrizés menete

A kiemelkedő hangulatú élő zsűrizés alatt a szakemberek az alábbi szempontok alapján értékelték a webshopokat:

  • Webergonómia
  • Innováció
  • Design és képek
  • Keresés és szűrés
  • Kapcsolat, elérhetőség
  • Szállítási lehetőségek
  • Értékesítés és kosár termékinformáció
  • UX és UI
  • Keresőmarketing, SEO

 

 

döntős webáruházMinden eddiginél több, vagyis közel 500 webshop közül választotta ki a zsűri a 25 döntős webáruházat. A nagyobb webáruházak, multinacionális cégek mellett a kisebb vállalkozások is harcba szálltak e nemes trófeáért. 

Bárki, aki nevezett és részt vett a versenyben, komoly tudás birtokába került, országos ismerettségre tehet szert. Végül, de nem utolsósorban – értékes szakmai visszajelzést kapott webshopjával kapcsolatban a szakmai zsűritől.

Ezeknek a naprakész és szinte felbecsülhetetlen értékű információknak a megfelelő felhasználásával, a webshopot üzemeltető vállalkozások elindulhatnak a fejlődés útján.

 

A versenyzők bizakodva várhatják a végeredményt, melyet e hét pénteken, október 02-án fognak kihirdetni egy nívós Díjátadó Gála keretében. Ennek helyszíne Budapest szívében, a Duna partján található Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda lesz.

A zsűrizésről készült videó megtekinthető itt!