2023 év végi kampányok sikeres logisztikája

100%-ban gyakorlat!

Célunk, hogy minden ügyfelünket és leendő ügyfelünket támogatni tudjunk a közös együttműködés sikerességében.

Ha a vállalkozásod egyre jobb lesz, akkor az együttműködésünk is javul, jobban futnak majd a marketing kampányok.

✅ Rendhagyó módon Workshopunkra most nem lesz lehetőség bekapcsolódni, a felvételt viszont INGYENESEN megtekintheted, amit november 30-án küldünk ki levélben a regisztrálóknak.

✅ Olyan gyakorlatias- és könnyen alkalmazható ötleteket, eszközöket fogunk bemutatni, amivel céged és marketinged maximalizálhatod!

Berta Gergő ügyvezetőnk a webshopok év végi profitmaximalizálása kapcsán ad konstruktív, beépíthető tanácsokat.

Naszádos Márk pedig a magyar tulajdonú Foxpost csomagautomatáiról tart bemutatást, illetve arról is, hogyan lehet az év végi hajtást szervezetten és profin megoldani a logisztika szempontjából.

Maximum Business Workshop
Berta Gergővel és Naszádos Márkkal!

0
0
0
Hét
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Mp

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy Workshop?

Nézz bele korábbi videóinkba!

Ebből a mixből 20% kb. a Facebook, Google hirdetés. Lehet ez nagy bevételi csatorna, de akkor is csak 20%-a a teljes képnek. Minden más kihat rá és összeszorzódik, ha más elemeket is alkalmazol. Ez a lényege a 360 fokos marketingnek. Minden számít. Ha 50 pontos az ügyfélszolgálatod, de 100 pontos a Facebook, 100 pontos a Google, akkor 50x100x100=500.000 a teljesítményed, ha az ügyfélszolgálatod is 100 pontos, akkor a teljesítményed megduplázható, azaz 1.000.000 pontot fog érni a céged. És ez a szorzatminta minden területedre felvázolható.

Előadónk, Berta Gergő, a Maximum Business Web és Marketing Ügynökség ügyvezetője, tulajdonosa. Gergő az elmúlt években közel 1.000 vállalkozást, 800+ weboldalt/webáruházat és több mint 16.000 Facebook, Google hirdetést láttott felépülni vagy éppen elbukni, mindezt 7 országban az induló vállalkozásoktól a piacvezető cégekig. Gergő és 20 fős csapata az ügynökségek felső 1%-ba tartoznak.

Legnagyobb missziójuk és céljuk, hogy azokkal a cégekkel dolgozzanak együtt, akik képesek és alkalmasak is a nagy ívű fejlődésre.

Regisztrálj most! Workshopunk olyan esszenciális logisztikai témákat érint majd, amit minden tudatos webshop-tulajdonosnak hallania kell!

Jelentkezés

Most 15.000 Ft + áfa helyett INGYENES a Workshop, mert ha ezt a linket Te megkaptad, akkor azon VIP ügyfelek, ügyféljelöltek közé tartozol, akiknek segíteni akarunk díjmentesen a fejlődésén, mert ha növekedsz, akkor utána 10x-esen profitálunk belőle, hosszú távon ügyfelünk maradsz és nyer-nyer együttműködés lesz!

Következő Workshop:

2023 év végi kampányok sikeres logisztikája

A workshopról készült felvételt november 30-án küldjük ki a regisztrálóknak.

0
0
0
Hét
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Mp