Az ajánlat érvényességéig hátralévő idő:
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Mp
EXKLUZÍV AJÁNLAT 2023. MÁRCIUS 31-ig:

SOSEM VOLT MÉG ILYEN KÖNNYŰ AZ ONLINE ELADÁS AUTOMATIZÁLÁSA

50% KEDVEZMÉNY-t és ajándékokat biztosítunk Neked MINDEN ÚJ SALESAUTOPILOT ELŐFIZETÉSRE!

A Maximum Business a 

hitelesített kivitelező partnere!

50% kedvezmény 6 hónapon keresztül minden csomagra,
az itt feltüntetett árainkból.

Kedvezményes kivitelezés és fiókbeállítás
99.900 Ft helyett 49.900 Ft-ért,
mely tartalmazza:

 • Segítség a SalesAutopilot előfizetői fiók megnyitásában

 • Listáid importálása

 • 2 db email felállítása szöveggel, grafikával, beállítással

 • 30 perces email marketing tanácsadás

eCommerce és Mindent bele csomag
előfizetés esetén:
 • Kosárelhagyó automatizmus beállítása

 • Újravásárlás ösztönző email beállítása

Ingyenes kipróbálás!

Együttműködés elindítása 3 lépésben:

Átfutási idő 2 héten belül, kulcsrakészen.
Ingyenes előfizetési csomag tesztre is van lehetőséged, viszont a fenti kedvezmények csak

2023. március 23. 24:00-ig tartó előfizetés elindítása esetében érvényesíthetők.

Mit tudsz elérni webshop tulajdonosként, ha lesz egy önműködő bevételtermelő rendszered?

Sok milliós bevételű hónapok kevesebb munkával!

 • Időt és energiát takarítasz meg, miközben a SalesAutopilot marketingautomatizáló szoftver 0-24-ben termeli neked a pénzt.

 • Segít, hogy a vásárlóid többet költsenek nálad (magasabb ügyfélélettartam érték)

 • Átlátható, profi ügyfélkezeléssel megkönnyíti, hogy kiemelkedő ügyfélélményt kapjanak a vevőid

 • Az automatizált, mégis személyre szabott kommunikációval növeli a vásárlási hajlandóságot és az elkötelezettséget a webáruházad iránt.

Csak egyszer kell beállítani,
aztán önműködően, automatizáltan
működik a SalesAutopilottal!

Hogyan lehetséges ezt megvalósítani?

Kérj visszahívást (minden kötelezettség nélkül),
örömmel segítünk és válaszolunk a kérdéseidre:

Vagy hívj minket közvetlenül ezen a számon:

+36 70 739 1360

A SalesAutopilot-ról:

A SalesAutopilot Magyarország vezető marketingautomatizáló szoftvere, amivel árbevételt növelsz, munkaidőt spórolsz, és ügyfélélményt javítasz.

Automatizált, mégis személyre szabott kommunikációt tesz lehetővé, amivel növelni tudod a vásárlási hajlandóságot az ügyfeleid körében, és az elkötelezettségüket is erősíteni tudod a webáruházad iránt.

A SalesAutopilottal könnyedén összehangolható számos különböző szoftver és folyamat. Rugalmas és könnyen integrálható szoftverünk segítségével végre megszabadulhatsz az ismétlődő rabszolgamunka terhétől, és élvezhetőbb munkafolyamatokat teremthetsz.

Csepregi Balázs – A Sales Autopilot Ügyvezetője

“[…] Ennek köszönhetem, hogy hozzám ragaszkodó visszatérő vásárlóim vannak.

Ez igazi örömet okoz, ezért örömmel is működtetem, és nem utolsó sorban a 70-80%-os forgalomnövekedés nagy részét ezen rendszerek alkalmazásának tudom be. […]”

Ságer Ernő
www.piviz.net

“Régebben ketten dolgoztunk napi 10-14 órát a shopban, ebből napi 5-7 órát admin feladatokkal, temérdek emaillel, telefonhívással. Havi kb. 700 csomagunk volt, havi 9 millió körüli forgalommal. 

Most ketten dolgozunk, napi 7 óra munka, havi 2200-2500 csomag, 22-25 millió forgalom. Miben változott meg az életem? Több szabadidő, több pénz, több egészség és boldogabb család…”

Németh Sándor
www.autoalkatreszekwebaruhaz.hu

[…] a vállalkozásom akkor is termel bevételt, intézi az adminisztrációt, tartja a kapcsolatot a feliratkozóimmal, amikor én nyaralok, a kedvteléseimnek élek vagy alszom.

Összekapcsolva valamely logisztikai szolgáltatóval, a megrendelések kiszállítása, a raktározás összes terhét is leveszi a vállamról. […]

Koreny Ildikó
www.changelife.hu

A Maximum Business-ről:

A Maximum Business egy 360 fokos Web és Marketing Ügynökség, ahol az elmúlt 10 évben több mint 1.000 automatizált email marketing folyamatot, 850+ weboldalt/webáruházat és több mint 30.000 Facebook, Google hirdetést építettünk fel, mindezt 7 országban az induló vállalkozásoktól a piacvezető cégekig.

30 fős csapatunkkal az ügynökségek felső 1%-ba tartozunk. Legnagyobb missziónk és célunk, hogy azokkal a cégekkel dolgozzunk együtt, akik képesek és alkalmasak is a nagy ívű fejlődésre.

Berta Gergő – Ügyvezető, tulajdonos

Micski Marianna

Határozottan ajánlom őket!

Egy 52 szobás, 4 csillagos szállodát vezetek, ahol a fő cél a folyamatos vendégek száma és a piaci márkánk építése. Köszönöm a közös munkát, nagyon meg vagyok Veletek elégedve!

Tollár Mónika

Többet kaptunk, mint reméltük!

Nagyon meg vagyunk elégedve a közös munkával, köszönjük a sok türelmet és a profizmust! Proaktívak, udvariasak, naprakészek, hatékonyak és kedvesek voltatok végig! (Smart Studios Hungary csapata nevében)

Barinka József

A legjobbak a magyar piacon!

Megálmodtam egy vállalkozást, ami a Beauty Slim House brand nevet kapta. A következő 1 évben 15 üzlet megniytását jelenti majd mindez. A Maximum Business az a csapat, akivel minden online sikeremet köszönhetem! Gratula srácok, profi munka!

Turbózd fel webáruházad
bevételét email marketinggel!

Még sosem volt ilyen könnyű automatizálni a hírlevélküldést.

0+
ügyfél
0+ Mrd Ft
a webshopos ügyfeleink havi bevétele
0M+ db
kiküldött email havonta átlagosan
0+
könnyen integrálható megoldás

 • Marketing automatizálás

 • Ecommerce automatizálás

 • Ügyfélélmény automatizálás

 • Háttérfolyamat automatizálás

Kérdés, kérés esetén keress engem!

Hegedűs Anett

anett.hegedus@maximumbusiness.hu
06 20 378 5187

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt
kérdések

2023-ban az eredményes email marketing hiánya nem engedi fejlődni a vállalkozásodat. Ügyfeleink megerősítése alapján a SalesAutopilot mindezen felül automatizációt, kényelmet és olyan extra funkciókat tartalmaz, amelyek a sokszorosát hozzák vissza a havi előfizetési költségnek. A mostani kedvezményünkkel pedig még jobban megéri!

Az előfizetés megszüntethető, nem vagy örökre elkötelezve, szabadon dönthetsz a vállalkozásod jövőjéről. Ha 1-2 hónap alatt nem lesz időd arra, hogy foglalkozz a SalesAutopilot fiókoddal, akkor pláne szükséged lenne az automatizálásra, de azt a felelősséget nem tudjuk levenni rólad, hogy energiát tegyél a webshopod automata folyamatainak megtanulásába. Segíteni viszont rengeteget tudunk benne! Plusz minden héten, kedden 9 órakor rendelkezésedre áll egy ingyenes tanácsadás keretében a SalesAutopilot csapata is.

Ez valóban így van. Kivitelező kollégáink felépítik a folyamatokat, teszteljük és utána egy konzultáció keretében be is mutatjuk neked -, aminek megkapod a felvételét. Utána, ha módosítanál az email kampányokon, folyamatokon a legfontosabb tudnivalók a birtokodban lesznek. Ezentúl fordulhatsz hozzánk bizalommal, ha elakadnál és további segítségre lenne szükséged. Továbbá kiemelkedően jól kereshető a SalesAutopilot Tudásbázis oldala is, ahol minden elképzelésed megvalósításához találsz útmutatást.