EU-s pályázatok

Pályázol a pályázatokra? Segítünk, hogy nagyobb eséllyel legyél Te a befutó!

Manapság az EU-s pályázatok sok vállalkozás beindításának az alapjai. A szigorú követelményeknek való megfelelés mellett számos más szegmensben is helyt kell állni, hogy pályázatodat jóváhagyják és potenciális nyertes lehess. A Maximum Business több céget is sikeresen hozzájuttatott már különböző EU-s pályázatokhoz, aminek segítségével azóta virágzó online szolgáltatást tudtak kiépíteni.

Segítünk Neked, hogy a pályázatra való jelentkezésed korrekt és hiteles legyen!

0
sikeres együttműködés ügyfelekkel
0
páláyzati projektet láttunk már szemtől-szemben
0%
ügyfélelégedettség és továbbajánlás

Nem tudod, hogyan vágj bele?

Mindig az első lépés a legnehezebb…

Ha nem vagy szakértője a témának, akkor érdemes az ügyintézést olyan emberre vagy erre szakosodott cégre bízni, aki nem először ad be pályázatot. Bízd ránk az adminisztratív teendőket és végigvisszük Neked a folyamatokat az első lépéstől az utolsóig!

IPARÁGAK

Milyen területeken segítettünk már vállalkozásoknak?

Miért jársz szól az EU-s pályázatokkal?

Az eu pályázatok nagy részének előnye, hogy vissza nem térítendő támogatást nyújtanak a pályázók számára. Ehhez azonban szigorú feltételeknek kell megfelelni. Nem csak a folyamat elején, hanem a közbeni mozzanatokról is különböző dokumentációkat kell bemutatni. Valós adatokkal tudni kell alátámasztani a közbeni lépéseket is. A bírákat pedig szintén meg kell győzni. Akik azonban elnyerik az eu pályázatok nyújtotta lehetőségeket azok nagyot nyerhetnek. Az előre felvázolt ütemezés nagyban segíthet, és ha sikerül megvalósítani, akkor a későbbiekben sem lesz nehéz boldogulni. Az eu pályázatok lényege, hogy a külföldre való nyitás segítségével olyan erőforrásokat lehet megcélozni, ami hazai keretek között nem minden esetben lehetséges.

Beszéljünk a projektedről!

Dolgozz velünk

Beszéljünk a projektedről!

Dolgozz velünk

Csatlakozz Te is a Maximum Business közösségéhez!