WEBOLDAL REFERENCIÁK

Ipar

www.bestfoldmunka.hu

Az ingatlanpiaci növekedést kihasználva, a feladatunk az volt, hogy építőipari munkákat szerezzünk nekik és egy olyan webrendszert rakjunk össze, mely garantáltan pénzt termel a tulajdonosoknak. Ezt elértük, havi 4 milliót keresnek.

Darnó-Hús

www.darno-hus.hu

Partnerhálózat bővítése és hús online értékesítése a feladatunk + branding a célközönség irányába, tehát B2B és B2C piacra is terjeszkedünk, értékesítés: 1,5 milliárd Ft / év.

www.disol.hu

Egy nemzetközi cég, osztrák és svájci központtal, ahol a teljes websitejukat és az alkalmazottak toborzását bízták ránk.

www.projektmenedzser.ema.hu/

Országos méretű nyílászáró ügyfelünk cégébe kellett top pozícióba embert toborozni, így a landing oldalt és a hozzá tartozó hirdetéseket mi építettünk fel A-tól Z-ig. Ezentúl az e-mail kampányokban és a növekedés lehetőségeiben működtünk közre.

www.geofortis.hu

Online jelenlétük újraépítése volt a feladatunk, hogy az építőipar még fontosabb szereplőjévé váljanak.

www.karrier.ipartech.hu

Egy kivitelező cég, akinél az volt a megbízásunk, hogy olyan munkaerőt hozzunk neki, aki villamosipari szaktudással bír. 60.000 Ft elköltését követően, 54 potenciális jelentkezőt toboroztunk nekik.

www.rosaskft.hu

Logisztikai cég, melynél az e-mail marketing rendszer kidolgozásában és az angol piacra lépésben segítettünk.

www.futoszalak.hu/

A webshop teljes felépítése és kialakítása volt a feladatunk. Figyelembe kellett vennünk az iaprág speciális sajátosságait és területeit is.