WEBSHOP REFERENCIÁK

Étel, ital, egészség

www.buttnerwine.com

Presztízs borok, ahol borwebshopot alakítottunk és az oldalt a 2020-as dizájn alapján építettük fel.

www.superfoodshop.hu

A semmiből indult vállalkozás, olyan elhivatott csapattal, akiknek bevételeiért jutalékos együttműködésben mi dolgozunk.

www.aloewebshop.hu/

A webshopjuk arculatának újraépítése volt a feladatunk, hogy eladásösztönzőbb és termelőbb legyen.

www.naturreform.hu/

Online jelenlétük teljes kiértékelése és növekedésük megtervezése volt a feladatunk.

www.naturtanya.hu/

Közösségi média kommunikációjuk megtervezése volt a feladatunk, egyszeri megbízásként.

www.vitamed.life

A webshop mögött egy olyan integrált hirdetési- és e-mail marketing rendszer van, ami az értékesítési tölcsér egyik megmagasabb szintje: 26 db e-mail munkálkodik célközönség specifikusan keresztmarketing technikákkal a webshop mögött, B2C célközönségnek, és emellett a webshopban kidolgozott értékesítési csatorna van a B2B közönségnek is, akiknél 10 db levél kereszthálózata dolgozik attól függően, hogy ki mennyire potenciális.

www.vitaminstation.hu

100 millió Ft éves árbevételű cég, akiknek hirdetési- és bevételtermelő rendszereiért mi felelünk.

www.sajtwebaruhaz.hu

3 hónap alatt, a legmagasabb havi bevétel 6,7 millió Ft, nyári időszakban. 2017-ben az Év Webshopja díjat megnyerte, fő bírálati szempontok, a vásárlói élmény, átláthatóság, gyorsaság, illetve a marketing és grafika voltak. Havi 300-400 családot szolgált ki.

Sajtwebáruház

www.bemymacaron.hu/

A francia különleges desszertet ők valósították meg legelőször az országban, céges és magánszemélyes gyártással egyaránt. Továbbá női alkalmakra különleges ajándékként vásárolják a legtöbben.

www.chocollection.hu

Egyedileg készült csokoládék értékesítése volt a feladatunk, ahol nem csak a tulajdonos egy igazi ambíciózus nő, hanem a termékek is rendkívül finomak. :)

www.kontyos.hu

Egy vállalkozás, ahol a termék ízében érezhető a tulajdonosok szíve! :) Több mint 100 fesztiválon értékesítik természetes összetételű boraikat. Székhelyük Szegeden van, de mindemellett a webáruházban való értékesítés az egyik fő csatornájuk.

www.vagamary.hu

Paksot másról ismerik az emberek ország szinten, viszont velük vált híressé a környéken a bio cukrászda fogalma.