WEBSHOP REFERENCIÁK

Elektronikai, műszaki

www.hasznaltbolt.hu/

A cégük globális online jelenlétének felülvizsgálata, kiértékelése volt a feladat (webshop, PPC kampányok, közösségi média) és a SalesAutopilot rendszer teljes rendberakása.

www.jebeto.hu/

Egyedi fejlesztéssel számos pontban kellett átalakítanunk az oldalt, melyet a megbízónk kért. Így eladásösztönzőbb, gyorsabb és termelékenyebb a webshop.

www.kijelzovedofolia.hu/

A B2C és B2B értékesítési folyamatok tartoznak hozzánk. Több eladást generáltunk a 2. hónapban, mint az eMag az elmúlt fél éve alatt.

www.motochargebar.com/

Az országban egyedülálló és legelőször megalkotott vezeték nélküli motoros töltőjének a teljes online kommunikációja, komplexen hozzánk tartozik. Megjelenéseink voltak a Totalbike oldalán már az indulást követő 2. hónapban.

www.rhinocase.hu/

A webshop átalakítása, eladásösztönző szoftverek beépítése és a Facebook, Instagram, Google kampányok futtatása volt a feladatunk.

Nimendee

www.nimendee.com

Kínai tulajdonossal a webshop mögött, tulajdonosi profitmegosztással dolgoztunk együtt. A céget külföldről irányították, és szoros együttműködésben a feladatunk a magyarországi bevételeik emelése volt. 60 millió Ft-os bevételt tudtunk az első évben elérni.

www.avalon-service.hu

Budapest, XIV. kerület kiemelt autószerelő vállalkozása. Megjelentek már a Totalcarban, mottójukban a Bugatti minősége áll.