Vannak dolgok, melyeket nem hagyhatsz ki az életedből! Az első csók, az első szerelem, az első önálló kereset, és a X. Magyar Marketing Fesztivál!

Ne is keress magadnak más programot 2023. január 19-re, egyszerűen a saját érdekedben mondjuk, gyere el a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontba, mert sehol máshol be nem szerezhető tudásra, és előnyre tehetsz szert egy nap alatt!

  • Szeretnéd megismerni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, -technikákat, -megoldásokat?
  • Érdekel, hogy melyek azok a marketing- és üzleti fogások, tippek, trükkök, melyekkel 2023-ban még stabilabbá teheted a cégedet?
  • Szívesen ismerkednél hozzád hasonló marketing- és üzletorientált, együttműködő cégvezetőkkel, szakmabeliekkel?

Nem mondjuk el többször, mert már ennyiből érezned kell, hogy neked ott a helyed a X. Magyar Marketing Fesztiválon! További információkért kattints ide gyorsan és biztosítsd a helyed már most!

Ami biztosan vár rád:

  • 30+ TOP-előadó,
  • 30+ TOP-téma,
  • legújabb trendek, hatékony eszközök, módszerek megismerése,
  • garantált minőségi üzleti kapcsolatok, akár 1 évnyi új kapcsolat, és 12 hónapos marketing klubtagság,
  • a szakma krémje,
  • szakmai kiállítások hasznos- és neked hasznot hozó szolgáltatások, termékek bemutatásával.

Valamint networking betétprogramunk keretén belül moderált körülmények között szerezhetsz téged és a terveidet segítő üzleti kapcsolatokat, és ajánlásokat! Akár 1 évnyi új kapcsolat!

Meggyőztünk? Akkor nézd meg a teljes programot ITT, és foglald le a helyed még ma!

Most is lesz Milliárdosok Cégek Klubja: 3 olyan, milliárdos árbevételű cég vezetőjével beszélgetünk, akiknek tapasztalata, tanácsai, tanulságai talán nem is kifejezhetők pénzben.

1 évben csak 1 alkalommal! Most is 1500+ résztvevővel és 50+ kiállítóval TELTHÁZ várható, ne halogasd a regisztrációt!

Újdonság! A visszajelzésekre hallgatva és a közönség összetételét figyelembe véve idén először 4 különböző tematikájú terem: Marketing és stratégia, Menedzsment és értékesítés, E-commerce és Női vállalkozók találkozója 2023!

Gyere és töltsd velünk az új év első hónapjának ezt a csütörtökét, és vértezd fel cégedet azokkal a marketingtechnikákkal, -módszerekkel, amelyek garantálják annak dinamikus növekedését 2023-ban is!

Regisztrálj most!