Ahhoz, hogy a versenyben az élen tudj maradni a Web és Marketing világában, folyamatosan friss tudásra van szükséged. Ha szeretnéd megszerezni azokat a nélkülözhetetlen ismereteket, amelyekkel a vállalkozásodat sikeresen vezetheted, ne hagyd ki az év exkluzív eseményét!

A Maximum Web és Marketing Konferencia lehetőséget nyújt arra, hogy első kézből tanulj a legfrissebb trendekről, technológiákról és fogyasztói magatartásról. Az eseményen olyan neves vállalkozókkal és szakértőkkel találkozhatsz, akik a gyakorlatban végzik azt, amit manapság egy cégnek kötelező.

Egy nap kiesés, több millió forint értékű tudásért cserébe

A konferencia számos előnyt kínál azon elfoglalt cégvezetők számára, akiknek fontos a fejlődés és az innováció. Az egész napos, gyakorlatias előadások, a minőségi kiállítók és az új üzleti lehetőségek mind olyan értéket jelentenek, amelyek többszörösen megtérülnek majd a befektetett idővel.

A konferencia résztvevői olyan inspiráló és gyakorlatias tudással lesznek felvértezve, amelyekkel a következő években olyan szintű növekedést érhetnek el, mint korábban soha. A piac leghitelesebb szakértőitől tanulhatnak, és megismerhetik azokat az irányzatokat, lehetőségeket és új technológiákat, amelyek jelenünket és jövőnket alakítják.

A konferencián olyan neves előadókkal találkozhatsz, mint Berta Gergő, a Maximum Business alapítója és ügyvezetője, aki a pénztermelő marketing eszközök 2023-ra vonatkozó legújabb trendjeit fogja bemutatni. Emellett hallhatsz olyan témákról is, mint a vállalatok gyors növekedése, az országos brandépítés és a változásvezetés és önfejlesztés.

Ha részt veszel a Maximum Web és Marketing Konferencián, garantáltan megszerzed a Web és Marketing sikerének kulcsát. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jelentkezz most, és vásárold meg jegyedet a korlátozott ideig érvényes Early Bird áron, további kedvezménnyel!

Kik azok, akik előadását biztosan hallani fogod?

BERTA GERGŐ
Maximum Business

Téma:
Pénztermelő marketing eszközök 2023

BALOGH LEVENTE
Szentkirályi Ásványvíz

Téma:
Hogyan építs országos brandet?

JAKUPCSEK GABRIELLA
Médiaszemélyiség, közszereplő, író

Téma:
Változásvezetés és önfejlesztés: a jövő sikeres stratégiái

WOLF GÁBOR
Marketing Commando

Téma:
Egy hadvezérnek nincs analytics jelszava

MÉRŐ ÁDÁM
Coca Cola

Téma:
Hogyan legyél minden vevő fejében?

NÉMETH KORNÉL X SÁROSPATAKI ALBERT
Rossmann, Billingo

Kerekasztal beszélgetés | Téma:
Hogyan működtess egy igazán gyorsan növő és profitáló vállalatot?

2023-ban már a 360 fokos Web és Marketing rendszereké a jövő!

Belegondoltál már, milyen lehet a vállalkozók felső 1%-ba tartozni?
Biztosítsd be vállalkozásod sikerét a MAXIMUM KONFERENCIÁN!

LURDY HÁZ, 2023. MÁJUS 25. 08:00-16:00

———————————–

A legjobbat ezúttal is a végére hagytuk! A jegyértékesítés már elindult, és limitált ideig ugyan, de EARLY BIRD (-50%) áron vásárolhatsz belépőjegyet a Konferenciára!

Ráadásul, ha felhasználod ezt a kuponkódot, akkor további -4.000 Ft kedvezményt kapsz az Early Bird kedvezményen felül! Ez azt jelenti, hogy 34,990 Ft + áfa helyett mindössze 13.990 Ft + áfáért hallgathatod meg a milliókat érő előadásokat! Ugye, ennyi pénzt Neked is megér?!

KUPONKÓDOD:

MAXIMUM

Részt veszek a Konferencián!