360°-os marketing 2018-09-03T08:55:17+00:00

BIZTOS MILLIÓK / MILLIÁRDOK?

Ki ne akarná? A 360°-os marketing szolgáltatásunk keretein belül MINDENT megteszünk, ami a cég online bevételének sikerességét növeli. Itt már nem csak egyszerű marketinges együttműködésről van szó, hanem egy sokkal stabilabb, profibb, rugalmasabb partnerkapcsolat kialakításáról, amiben egyszerre növekedszünk, és érjük el az álom bevételeket.

360°-os marketing szolgáltatásunk

Megnöveljük céged nívóját a megfelelő digitális marketing eszközökkel.

online marketing stratégia

PPC hirdetések

PR és affiliate partnerségek

E-mail marketing és automatizációk

Tartalom marketing

Social media marketing

Konverzió optimalizáció

Weboldal fejlesztés

TV-s és offline kampányok

Média megjelenések

Celeb szponzoráció

360°-os marketing szolgáltatásunk folyamata

Marketing auditálás

Elsőként, egy marketing auditálást végzünk a cégeden, amiben egy előre meghatározott kérdéssoron haladunk végig, feltérképezzük a projektedet, hogy hol áll, és egy online marketing menedzserrel átbeszélve a folyamatokat, szakértői véleményt alkotunk a projektedről. Ha van olyan fázisban a projekted, hogy tudunk együttműködni, tovább megyünk a tesztidőszakra.

A tesztidőszak

A tesztidőszak során egy 3 hónapos fix konstrukció keretén belül és egy előre meghatárotozott marketing büdzsével működünk együtt. Egy kérdésre keressük a választ: HOGYAN LEHET A TERMÉKEDET ELADNI? A tesztidőszak során, mint azt a neve is takarja, lehetőséged van minket tesztelni, és nekünk is lehetőségünk van arra, hogy a projektedet teszteljük és az együttműködésünket. Számos szempont van, ami eldönti egy projekt sikerességét, és a 3 hónap elegendő idő arra, hogy projektedet termőre fogjuk, és tapasztaljunk.

Jutalékos hosszútávú együttműködés

Ha letelt a 3 hónap, és az együttműködést sikeresnek tituláljuk mindketten, 3 hónap után jutalékos együttműködésben folytatjuk a munkálatokat és lehetőséged van 360°-os marketing szolgáltatásunkat igénybe venni, mikor már mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az online bevételedid növekedjenek. Nincsenek rejtett költségek, innentől kezdve a mi díjunk és az online marketing büdzsét teljesen tervezhetővé válik.

MARKETING EREDMÉNYEINK

Pure Goji

A Pure Goji-t 5 hónapja még úgy kaptuk meg, hogy weboldala sem volt, és 0 db eladással bírt. Azóta harmincszoros növekedést értünk el és a havi bevétele 2,5 millió Ft-ra rúg.

318%

bevétel növekedés

57%

visszatérő vásárlás

192%

havi növekedés

Dolgozz velünk

Építs brandet

Végvári Tibor vállalkozása 3 hónapja van nálunk, ezalatt weboldal rendszert fejlesztettünk, és teszteltünk, és most napi 2-3 eladást végez a rendszer, proftábilisen.

487%

több látogató

22%

eladási konverzió

51%

feliratkozási konverzió

Dolgozz velünk

Anchor

Magyarország első horgony karkötő webshopja mögött komoly marketing erők munkálkodnak. Közel 300 db hirdetés kommunikál egymással, és termel, hogy az éves 122 millió Ft-os forgalom egyre több legyen. Több mint 20 marketing automatizáció, celeb szponzoráció, termék fejlesztés, PR, rendezvények, fizetett hirdetések, és fejlesztések – ezek mind az Anchor-ért vannak.

1129 db

havi rendelés átlagban

122 millió Ft

éves bevétel

8901 Ft

átlagos megrendelési érték

Dolgozz velünk

Beszéljünk a projektedről!

Dolgozz velünk

Székhelyünk

Kalocsai irodánk:

Magyarország
6300 Kalocsa Egres utca 21.

Csatlakozz Te is a Maximum Business közösségéhez!