Gyakran ismételt kérdések

Alább összeszedtük azokat a gyakran előfordulú kérdéseket, amiket tőletek kapunk!

Nincs. Csak azok a költségek jelentkeznek, amiket fentebb látsz. Ezeket pedig szigorúan tartjuk, semmi nem módosítunk előzetes egyeztetés nélkül!

Nálunk nincs ebben korlát, mint más ügynökségeknél, marketingeseknél. Ha kell 100 db-ot is készítünk. De leginkább az határozza ezt meg, hogy mennyi költünk egy hónapban. Mert a havi budgetet leosztjuk 30 nappal és akkor kijön 1 nap mennyit költhetünk. 1 db hirdetésnek min. napi 300-500 Ft-ot kell adnunk, hogy el tudjon indulni, így ez alapján tudsz becsülni. De vannak sikeres hirdetéseink ami naponta több tízezer Ft-al megy, tehát ez mindig eredményesség függő!

Bankkártyádat kell hozzáadnod a Facebook, Google rendszeréhez, amit utólagosan fokozatosan von le tőled, az előre megbeszélt összeg alapján. Fontos, hogy a Te hirdetési fiókodban dolgozunk, hogy az elvégzett munka után a Tiéd maradjon minden beállítás.

Heti szinten riportálunk és egy fontos szabály van nálunk: napi szinten nézzük a hirdetéseidet, folyamatosan ötletelünk, vizsgáljuk a weboldalad is és minden héten egyeztetünk a kampányaidról Veled. Így tudunk azonnali eredmény hozni az ügyfeleink 98%-ánál.

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányok minél nagyobb sikerrátával indulhassanak. Majd A-tól Z-ig átvesszük tőled a fizetett hirdetéseidet és azért felelünk majd, hogy pénzt termeljenek számodra. Felállítjuk a stratégiát, hogy mit hirdessünk, mi írjuk a hirdetési szöveget, kiválasztjuk a képet, grafikázzuk és napi szinten nézzük az eredményeket, majd riportálunk neked!

A hirdetési kampányok felépítését a 32 pontos Maximum Business Sikerrecept alapján végezzük: https://maximumbusiness.hu/ugyfeleinknek/kivitelezesi-pontok/ppc/fix/ Az évek alapján, több milliárd Ft megtermelt bevétel és szakmai tapasztalat alapján összegyűjtöttük azt a kivitelezési pont listát, amivel a lehető leggyorsabban a legnagyobb eredményt tudjuk elérni.

Minden hónapban tartunk egy nagyobb ötletelést, ahol többen a csapattal átbeszélheted a fejlesztési terveket, újabb marketing eszközöket.

  1. Költségkeretek és platformok konkretizálása.
  2. Szerződés aláírása.
  3. Indulási kérdéssor kitöltése.
  4. Facebookhoz, Googlehöz való hozzárendelés.
  5. Indulási hirdetési anyagot összeállítjuk és elküldjük feléd célközönséggel, hirdetési képekkel, grafikával, szövegezéssel.
  6. Elfogadást követően indítjuk a hirdetéseket.

Ez egy konkrétumokból és képernyőfotókból álló gyakorlati cselekvési lista, hogy mit alakíts át oldaladon, a maximális bevétel- és eredmény termelés érdekében.

Az elmúlt 600 elkészített weboldal alapján kifejlesztettünk egy 19 lépésből álló marketingpszichológiai rendszert, mellyel az általunk készített weboldalak / webáruházak 30-40%-kal több eladást tudnak elérni.