A Sameday román futárcég nemrég jelentette be terjeszkedését Magyarországon

A romániai futárcég szállítási szolgáltatása már elérhető az ügyfeleknek Budapesten, Magyarország fővárosában, de hamarosan országosan is kiterjesztik a lefedettséget.

A Sameday lassan terjeszkedik Európában és Lucian Baltaru vezérigazgató és alapító szerint 2020 volt az az év, amikor sikeresen tesztelték a működési modelljüket.

A koronavírus világjárvány közepette, tavaly májusban a Sameday elkezdte elemezni a magyarországi futárpiacot

Majd 2020 augusztusában pedig a társaság már megkezdte a beruházást az operatív infrastruktúra kiépítésébe.

Az első szolgáltatás, amelyet a Sameday a magyar piacon tesztelt, a már ismert és a helyben validált Easybox csomagautomata volt, amelyet követett a háztól-házig szállítás.

2021 májusában véget ért a Sameday ökoszisztéma indításának első szakasza, amely nagyobb rugalmasságot, a szolgáltatás minőségének teljes ellenőrzését és a helyi fejlődés felgyorsításának lehetőségét kínálja a futárcégnek.

Lucian Baltaru, CEO azt mondja: „Mi vagyunk az első romániai futárcég, amelynek sikerült kiterjeszteni saját működését külföldre, és szeretnék köszönetet mondani a Sameday csapatának azért a bátorságért és dinamizmusért, amellyel leküzdik a mindennapi kihívásokat. A magyar futárpiac meglehetősen hagyományos, ugyanakkor rendkívül versenyképes. Gondos tanulmányozásával azonosítottuk azokat a lehetőségeket, amelyek alapján a technológián alapuló üzleti modellünk sikeresen kivitelezhető ”.

sameday tulajdonos

Forrás: business-review.eu

“Annak ellenére, hogy a vállalat nagyméretű szervezetté vált, fenntartjuk a vállalkozói kultúrát, amely a kezdeményezőkészség és a bizalom ápolásán alapszik” – mondja a vezérigazgató. ”

“A Sameday szolgáltatások magyarországi bővítése szerves lépés a vállalat fejlődésében, és Romániához hasonlóan egy skálázható futárinfrastruktúra fejlesztését tervezzük kiszámítható kiszállítással, hatékony működéssel és az ügyfelek elégedettségére összpontosítva.”

Ismerd meg a Sameday csomagautomata hálózat használatának előnyeit!

A magyarországi ügyfelek kedvelik a háztól-házig szállítás szolgáltatást, valamint az Easybox csomagautomata szolgáltatás már több mint 200 helyszínen elérhető. A Business Review szerint a számok követik a romániai növekedési ütemet.

A tervek szerint 2022 első felére a romániai Sameday futárcég elérheti az 1000 egységet, hiszen a Sameday hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő csomagautomata hálózata, és a vállalat előtt ragyogó jövő áll.

Felveszem veletek a kapcsolatot!

Berta Gergő

Berta Gergő
06 30 386 2627
gergo.berta@maximumbusiness.hu