Mennyi profitot hozhatok Neked komplex online marketing tevékenységgel?

Próbálj ki minket, és élvezd, ahogyan telik a pénztárcád!

Berta Gergő
ügyvezető/tulajdonos
Maximum Business Web & Marketing ügynökség

Jelentkezem

Több mint 600+
ügyfél együttműködés

10.000+ Facebook,
Google hirdetés

97%-os
ügyfélajánlás

9 díjnyertes
website

3.000+ cégvezetőt
oktattunk

EHHEZ KÉPEST NÁLUNK: SZINTE ZÉRÓ KOCKÁZAT!

Próbáld ki szolgáltatásunkat!

#1

Facebook, Google hirdetési sikermodellünk által könnyedén el tudunk indulni úgy, hogy felkészültek leszünk a vállalkozásodból, amit a részedre megküldött kérdéssorunk segít.

#2

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányaid minél nagyobb sikerrátával indulhassanak.

#3

Indulási dokumentumot küldünk, ami egy Word dokumentum: ebben kezdés előtt megnézheted a kampányokat célzási adatokkal, a hirdetés szövegével, képeivel. Leellenőrizheted, vagy éppen hozzá is rakhatod a meglátásaidat, elvárásaidat.

#4

Kezdjük a munkát és hozzuk az eredményeket!

#5

1 hónap után tartunk egy nagyobb egyeztetést.

  1. Ha nem szimpatikus számodra az együttműködés, akkor leállítjuk a munkát. Szinte biztos, hogy semmit nem veszítettél, csak nyertél egy tapasztalatot plusz egy 7 országban működő, díjnyertes ügynökség néhány szakértője egy részletekbe menő visszajelzést adott a cégedről, amelyet a továbbiakban kamatoztathatsz.
  2. Élvezed a sikeres kampányodból befolyó pénzt és velünk tartasz a továbbiakban is (akár havi 60 ezer forinttól).

MOST NEM VESZÍTHETSZ SOKAT,
ÉS NEM KELL ELKÖTELEZŐDNÖD

Tesztelj, utána dönts!

Addig is 98%-ban pénzt hozunk a konyhádra!

(nem kell félned, tudjuk, hogy korábban sok negatív tapasztalatod volt már)

Próbálj ki minket!

KIK VAGYUNK, HOGY EZT MERJÜK ÍGÉRNI?

 Berta Gergő vagyok, a Maximum Business Web és Marketing ügynökség alapítója és vezetője.
A marketing az életem születésem óta.

Csapatommal az ügynökségek felső 1%-ába tartozunk.

Missziónk és célunk, hogy minél több vállalkozásnak készítsünk olyan teljeskörű, komplex online marketing rendszereket, amellyel kiemelkedik a piacból és extra profitra tesz szert.

360 fokos marketing szolgáltatásunk mindent magába foglal, amivel cégedet sikerre viheted az online és offline világban egyaránt.

PPC, weboldalkészítés- és optimalizálás, komplex hírlevél automatizmusok és e-mail rendszerek, SEO, teljeskörű Közösségi Média kezelés, professzionális grafikák, TV-s megjelenések, influenszer együttműködés.

Ez mind a tiéd lehet! Dőlj hátra és figyeld, hogyan alakítjuk pénztermelő gépezetté vállalkozásodat!

Jelentkezem

2015 ÓTA NEM VOLT OLYAN ÜGYFELÜNK, AKINEK NE HOZTUNK VOLNA JELENTŐSEN TÖBB EREDMÉNYT,  MINT AZ ADOTT CÉGGEL DOLGOZÓ KORÁBBI CSAPAT

Tesztelj minket!

Próbáld ki szolgáltatásunkat!

Elégedettséged esetén hosszútávon is folytatjuk a közös munkát!

360 fokos marketing szolgáltatásunk minden olyan elemet magába foglal, amit egy mai trendeket követő vagy megfelelni akaró cégnek alkalmaznia kell. Segítségünkkel a csapból is a Te céged fog folyni! Lehetőséged van az összes szolgáltatás igénybevételére, de ha kezdésnek csak néhányat szeretnél kipróbálni, az is megoldható! Válogasd ki a számodra prioritást élvező szolgáltatásokat és egyeztessünk a továbbiakról!

Jelentkezem!

SZERETNÉD, HOGY VÉGRE MINDEN HIRDETÉSRE KÖLTÖTT FORINTOD TÖBBSZÖRÖSEN MEGTÉRÜLJÖN?

Sokan hirdetik ezt, nálunk végre meg is tapasztalhatod, milyen ez az érzés, ráadásul kockázatmentesen!

Add le jelentkezésed az alábbi egyszerű űrlapon,
és kolléganőnk visszahív Téged 1-3 munkanapon belül!

Ha az első 10 jelentkező között vagy, próbaidőszakod mellé ajándék 360 fokos marketing elemzést is adunk!

Regisztrálj most!

360 FOKOS MARKETING SZOLGÁLTATÁS

a Maximum Business Web és Marketing ügynökséggel:

Milyen számokat hoztunk eddig ügyfeleinknek?

Nincs megszabva iparág. Több mint 600 céggel dolgoztunk együtt és több mint 10.000 Facebook, Google kampányt futtattunk. Ebben számos cég típus megfordult. Így éppen az a próbaidőszak célja, hogy ha szeretnél több bevételt Facebook, Google platformokon keresztül, akkor próbálj ki minket és ha sikerrel járunk, utána hosszú távon együtt tudunk dolgozni.

Nálunk nincs ebben korlát, mint más ügynökségeknél, marketingeseknél. Ha kell 100 db-ot is készítünk. De leginkább az határozza ezt meg, hogy mennyi költünk egy hónapban. Mert a havi budgetet leosztjuk 30 nappal és akkor kijön 1 nap mennyit költhetünk. 1 db hirdetésnek min. napi 300-500 Ft-ot kell adnunk, hogy el tudjon indulni, így ez alapján tudsz becsülni. De vannak sikeres hirdetéseink ami naponta több tízezer Ft-al megy, tehát ez mindig eredményesség függő!

Ha sikeresnek ítéled az együttműködést velünk, akkor kiállítjuk az ártáblánk szerinti előre megállapodott díjunkat és folytatjuk az együttműködést, ha pedig nem szeretnéd folytatni, akkor kötelezettségmentesen elválnak útjaink.

Az alábbi ártábla szerint dolgozunk:

2 részből áll össze a havi díjunk:

  1. rész: a fix díjunk, mely függ, hogy hány platformot kezelünk
  2. rész: amennyit elköltünk a platformokon, annak a 15%-a, mint mozgó díjunk rájön a fix díjra. Így tudjuk biztosítani, ha kisebb a költség (kisebb cég), akkor alacsonyabb a díjunk, ha nagyobb akkor pedig emelkedik

Alap esetben platformonként min. 60.000 Ft-ot javaslunk 1 hónapra a 2021-es trendek alapján az eredményesség érdekében, de ha már most is hirdetsz, vagy nagyobbak a céljaid, akkor pontosítjuk mindezeket

Bankkártyádat kell hozzáadnod a Facebook, Google rendszeréhez, amit utólagosan fokozatosan von le tőled, az előre megbeszélt összeg alapján. Fontos, hogy a Te hirdetési fiókodban dolgozunk, hogy az elvégzett munka után a Tiéd maradjon minden beállítás.

Heti szinten riportálunk és egy fontos szabály van nálunk: napi szinten nézzük a hirdetéseidet, folyamatosan ötletelünk, vizsgáljuk a weboldalad is és minden héten egyeztetünk a kampányaidról Veled. Így tudunk azonnali eredmény hozni az ügyfeleink 98%-ánál.

Induláskor célközönség kutatást csinálunk és konkurens elemzést, hogy a kampányok minél nagyobb sikerrátával indulhassanak. Majd A-tól Z-ig átvesszük tőled a fizetett hirdetéseidet és azért felelünk majd, hogy pénzt termeljenek számodra. Felállítjuk a stratégiát, hogy mit hirdessünk, mi írjuk a hirdetési szöveget, kiválasztjuk a képet, grafikázzuk és napi szinten nézzük az eredményeket, majd riportálunk neked!

A hirdetési kampányok felépítését a 32 pontos Maximum Business Sikerrecept alapján végezzük: https://maximumbusiness.hu/ugyfeleinknek/kivitelezesi-pontok/ppc/fix/ Az évek alapján, több milliárd Ft megtermelt bevétel és szakmai tapasztalat alapján összegyűjtöttük azt a kivitelezési pont listát, amivel a lehető leggyorsabban a legnagyobb eredményt tudjuk elérni.

Minden hónapban tartunk egy nagyobb ötletelést, ahol többen a csapattal átbeszélheted a fejlesztési terveket, újabb marketing eszközöket.

  1. Költségkeretek és platformok konkretizálása.
  2. Szerződés aláírása.
  3. Indulási kérdéssor kitöltése.
  4. Facebookhoz, Googlehöz való hozzárendelés.
  5. Indulási hirdetési anyagot összeállítjuk és elküldjük feléd célközönséggel, hirdetési képekkel, grafikával, szövegezéssel.
  6. Elfogadást követően indítjuk a hirdetéseket.

Ez egy konkrétumokból és képernyőfotókból álló gyakorlati cselekvési lista, hogy mit alakíts át oldaladon, a maximális bevétel- és eredmény termelés érdekében.

Az elmúlt 600 elkészített weboldal alapján kifejlesztettünk egy 19 lépésből álló marketingpszichológiai rendszert, mellyel az általunk készített weboldalak / webáruházak 30-40%-kal több eladást tudnak elérni.

Jelentkezem!

Cégek akik mellettünk állnak

Cégek akik mellettünk állnak

Médiamegjelenések

MédiaklikkKALOhírekImpulzív MagazinKorona fm 100